1970money

Overview

  • Sectors Education
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 2292

Company Description

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

A legjobb kézzel rendelkező játékos fogadja a legmagasabb összeget a második fogadási körben, így megkapja az adott körre vonatkozó lövéseket. Ha megtévesztik a játékosokat, hogy információt adjanak fel, vagy hibákat kövessenek el, akkor esélyük van arra, hogy nyerjenek egy fogadást, és egy lépést nyerjenek a többi játékos felett. Ha három vagy négy szintet játszik mélyen egy limit játékban, és az ellenfelek 50, 100 és 300 ponton játszanak, ne játsszon minden kezet úgy, mintha fejjel felfelé lenne.

A táblát a pozíció megváltoztatása érdekében játszani jó módja lehet a játékosok becsületességének. Talán szeretné keverni egy kicsit, és próbálja megtalálni néhány gyenge pontokat az asztalon. De ha túlságosan összekevered, mozgó célpontgá válsz, és a játékosok elkezdenek rájönni, hogy nem igazán tudják megmondani, hogy mi a kezed tartománya, mert úgy tűnik, hogy különböző helyzetekben játszol. Néha akarsz játszani a póker egy kicsit másképp.

Ehelyett játsszon okosan, és próbálja kihasználni a táblát. Melyik pókerjáték a legkönnyebb? A Texas Hold’em a legegyszerűbb játék, amit meg lehet tanulni. A Texas Holdem vagy az Omaha nehezebb? Valójában olyan könnyű megtanulni, hogy még azok is, akik nem tudnak semmit a pókerről, képesek lesznek játszani. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket. Ezért lehet olyan nehéz megtartani a középső pozíciót: tudod, hogy amikor az utolsó nagy vakod, a nagy vakod és az újbóli vásárlásod van, még mindig képes leszel az ellenfeledre.

Megszoktuk, hogy hátrafelé állunk, ezért megpróbáljuk megtartani pozícióinkat anélkül, hogy kockázatot vállalnánk. Azonban nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ha egy rövid halomban vagy. Megtanuljuk, hogy a pozíció előnyt ad nekünk egy bizonyos típusú potban. Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg. Amikor a kezünkben és a zsetonok mögött vagyunk, az asztal kényelmesen érzi magát ellenünk.

A játékos a kereskedő bal oldalán helyezi el a kis vakot, a második játékos pedig a nagy vakot, ami gyakran megduplázza a kis vak összegét. A vakok kényszerített fogadások, hogy ösztönözzék a fogadást. A két játékos a kereskedő bal oldalán “vakok”, mielőtt a kártyákat osztják. Az üzlet forog a pókerasztal körül, és minden játékos kap egy fordulatot. Soon Omaha hi/lo, Badugi draw játékok, vegyes változatok, mint a H.E, és a mesterosztály nem korlátozza a Texas Holdem minden hozzáférhető teljesítményt ad a bővülő arzenálhoz.

De fegyveres alapvető fontosságú, hogy öt kártya húzza ingrains korán, egy hely tele cápákkal, vagy egy emelkedő verseny kifizetése hirtelen úgy érzi, könnyű elérni. Lépj szilárdan a kezdők barátságától túl gyakran, de megfelelő alapok nélkül, és gyorsan visszaüthetsz. Mi a legegyszerűbb póker játék, hogy megtanulják? A ingyenes online póker játékok hét típusa: Texas Hold’em, Omaha, Stud, Draw, High-Low, Five-Card Draw és HORSE.